Šiandien paskelbta: 10Viso skelbimų: 564Šiandien yra balandžio 19 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas RietavoSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
+37065453477Skambinti
PradžiaGrožis, sveikataVaistai

Su LIMFODREN limfa issivalykite patys

Paskelbta 2023 Birželio 12d., 09:36
 Su LIMFODREN limfa issivalykite patys
Apie butinybe isvalyti nuo toksinu limfa zinote visi. Butina ja "valyti"
Limfodren
Maisto papildas gali padėti palaikyti normalią virškinimo, šlapimo takų bei organizmo drenavimo funkciją.
Sudėtis: silicio dioksidas, jamaikinės kinrožės žiedlapiai, dobilo žiedlapiai ir lapai, paprastosios kiaulpienės žiedlapiai, vaistinės medetkos žiedlapiai, rausvažiedė ežiuolė, šilinis viržis, paprastasis varputis.
Dozavimas ir vartojimas:
vartojamas tik vandeninio tirpalo pavidalu. Suspenciją paruošti prieš vartojimą. Rekomenduojame gerti pusvalandį prieš valgį arba praėjus pusvalandžiui po valgio (medikamentų vartojimo).
Suaugusiems: 1 pakelis (3 g) miltelių – 250 ml vandens. Vartoti 2-3 kartus per dieną.
Vaikams nuo 3 iki 7 metų: 1 arbatinis šaukštelis su kaupu (1 g) – 100 ml vandens.
Vaikams nuo 7 iki 14 metų ir vyresniems: 2 arbatiniai šaukšteliai su kaupu (2 g.) – 200 ml. vandens.
Kas yra limfa ir kokia yra jos įtaka sveikatai?
Puikiai veikianti limfinė sistema – tai geros savijautos ir gražios figūros paslaptis. Dėl pasikeitusio gyvenimo būdo – sėdimo darbo, mažo fizinio aktyvumo ir kt. – daktarai pastebi vis dažnesnius limfinės sistemos sutrikimus. Tokios problemos kaip kojų tinimas, venų varikozė, sutrikusi kraujotaka bei virškinimas, celiulitas, odos bėrimai, nuolatinis nuovargis, imuniteto silpimas neretai būna užterštos limfos pasekmė. Limfa valo mūsų organizmą surinkdama ląstelių išmetamus bei nebereikalingus medžiagų apykaitos produktus. Limfa (gr. lympha) – skaidrus skystis, kuris pripildo tarpus tarp ląstelių bei cirkuliuojantis visuose audiniuose ir organuose limfagyslėmis (lot. systema lymphaticum), išskyrus smegenis, kremzles, akies lęšiuką, placentą, odeną, gleivinių epitelį ir blužnies parenchimą. Žmogaus organizme jos yra apie 2 l. Limfa susidaro iš skysčio, kuris nuolat patenka iš kraujo plazmos į audinius, o iš jų – į limfos kapiliarus. Limfą tekėti limfagyslėmis verčia kvėpavimo judesiai bei raumenų susitraukimai. Žmogaus organizme ji visuomet teka iš apačios į viršų. Dar praeitame šimtmetyje buvo nustatyta, kad iš kraujo į tarpląstelinį skystį patenka apie apie 50 proc. kraujo baltymo, kuris turi savybę pritraukti vandenį, todėl turi būti pašalintas (nes audiniai pradeda tinti). Baltymų sankaupos limfinėje sistemoje tirština kraują bei didina insulto ir infarkto riziką, sukeldami pavojų gyvybei.
Pagrindinės limfinės sistemos funkcijos:
  1. imuninių ląstelių (limfocitų, kovojančių su įv. infekcijomis) gamyba ir transportavimas. Limfa sulaiko ir detoksikuoja mūsų organizmą nuo įvairių mikrobų, toksinų, gleivių ir kitų kenksmingų medžiagų bei teršalų. Ji lemia žmogaus imunitetą. Iš tarpląstelinės erdvės limfa pašalina apie 80 proc. įvairių kenksmingų medžiagų;
  2. iš žarnyno gleivinės išneša suvirškintus ir rezorbuotus riebalus;
  3. surenka iš audinių skysčių perteklių kartu su ląstelių ir mikrobų irimo produktais, perneša į kraują koloidinius baltymus ir lipidų emulsiją.
Maisto papildo Limfodren sudėtis:
• Jamaikinė kinrožė/Hibiscus sabdariffa – padeda palaikyti normalią virškinimo, šlapimo takų bei organizmo drenavimo funkciją.
• Kiaulpienės žiedlapiai/Taraxacum officinale – padeda apsisaugoti nuo laisvųjų radikalų, kurie susidaro dėl streso, alkoholio, UV spindulių ar užterštos atmosferos.
• Šilinis viržis/Calluna vulgaris – padeda palaikyti normalią šlapimo išskyrimo funkciją. Tradiciškai naudojamas siekiant pagerinti inkstų veiklą.
• Paprastasis varputis/Elytrigia repens – padeda gerinti šlapimo pūslės ir apatinių šlapimo takų sveikatą. Gali padėti sureguliuoti mitybą laikantis dietos.
Limfodren veikimas:
po suvartojimo,  maisto papilde esančios žoleles nukeliauja į žarnyną bei aplipdo žarnyno paviršiaus plotą. Medžiagos patenka į kraujotaką bei gali padėti aktyvuojant limfinę sistemą. Rekomenduojama vartoti tris kartus dienoje bent valanda prieš valgį.
Maistinės medžiagos:1 pakelis 3 pakeliai 
 3g. (9g.) / maksimali rekomenduotina paros dozė
 Silicio dioksidas70 mg 210 mg
 Jamaikinės kinrožės (Hibiscus sabdariffa) žiedlapiai15 mg 45 mg
 Dobilo (Trifolium pratense) žiedlapiai ir lapai3,9 mg 11,7 mg
 Paprastosios kiaulpienės (Taraxacum officinale) žiedlapiai3,6 mg 10,8 mg
 Vaistinės medetkos (Calendula officinalis) žiedlapiai2,7 mg 8,1 mg
 Rausvažiedės ežiuolės (Echinacea purpurea) žolė1,74 mg 5,22 mg
Šilinio viržio (Calluna vulgaris) žolė1,56 mg 4,68 mg
Paprastasis varputis (Elytrigia repens)1,5 mg 4,5 mg

--

Kontaktai

Paskelbė
Uzsakymai
Telefonas
+37065453477
Vietovė
Rietavas
El. paštas
Skelbimo statistika
Parodytas: 3004 k.
Peržiūrėtas: 61 k.